Minta pendapat dari ibu2 yg berpengalamn

Saya kerap mengeras tapi saya konfius mengeras sbb bloated atau braxton hick.. sdgkn saya rasa saya mkn je dan mkn tak la bnyk sngt.. kdg2 sakit dkt bhgian bwh perut tpi x selalu la.. ptt ke gi cek? Baby tendang je cuma dia tendang secara slow motion yg kuat2 ada masa#firstmom #pleasehelp

1 Balas

Sakit bawah perut tu rahim mengembang kot.. perut nk membesar. Itu klu sy la..n sy pn jenis kerap mengeras jgk. Bru je scan sume ok. Tp stiap org x sama, klu awk rasa risau better pegi check

5mo ago

Tq sis jwn soalan sya