Nak tnya tolong beri penjelasan em

Saya kerap kencing normal ke ye, bru kencing lepas seminit kencing lagi ulanh2 gitu, tkde apa2 ke ye? Sakit kdng nak kencing tu, bru 12 minggu normal ke bahaya?? #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstmom #bantusharing

6 Balas

saya pun preggy 12minggu kerap kencing kata doc normal tapi klau dah sakit bila nk kencing baik jumpa doc ambil nasihat kdng2 dia bagi ubat untk redakan sakit bila kencing

Terus ke klinik check.. macam kencing tak lawas lepas tu kalau kencing sakit tu tak normal

kalau kerap kencing normal je awak. nak kencing sakit tu takut kencing kotor

normal jer nak2 kalau musim hujan lagi kerap nak kencing

tak salah pun nk check. takut kencing kotor

sy mcm tu ms w7 ..dr bg antibiotics