Epal hijau

Saya kena minum air gula ahad ni , boleh ke makan epal hijau stiap hri ??takut sngkut gula . Selain tu apa lagi ye boleh makan utk tak sangkut ? Sbb sejak pregnant ni suka sgt makan benda manis tp bukan sllulah . Skrg tgh jaga makan manis . Harap harap bacaan okay jela . Tq yg sudi komen . #firstmom #firstbaby #bantusharing

2 Balas

tpi nurse sye ckap apple hijau masam dn elok dari apple merah yang manis dn tk masam tuu 😂

11mo ago

kwan sy yg ada gdm pun makan apple hijau . katanya tak pernah lg bsp tggi .

saya pun sama ... minggu depan hari isnin kena minum air gula 😂 🤲

11mo ago

semoga dipermudahkan utk kita ye .