Saja bertanya

Saya kalau ikutkan next week 28hb baru period,tadi ada keluar spotting mcm ni,darah light2 jer,kira ni saya first day period ke? Gambar sumber Google #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

Saja bertanya
1 Balas

sis punya period selalunya berapa lama? kalau berlarutan dan flow makin menyerupai flow period biasa sis, kira ni first day. period kadang akan awal atau lambat sikit, dalam seminggu beza tu masih normal.

6mo ago

sekarang masih turun darah tak? kalau masih ada darah, most probably memang period sis datang awal sikit cycle ni. jangan risau kalau beza dalam 7 hari awal atau lambat, masih consider normal, belum kira irregular.