Normal ke sakit perut n ari ii masa 26 minggu

Saya harini dh nk masuk 26 minggu dah, rasa kejap je pregnant, tpi normal ke rasa sakit perut n mengeras kadang ii, risau tknk bersalin awal ke apa, doa ii kan saya bersalin ikut due ye , awal bulan 2 depan hehehe, rasa debar je nk bersalin ni#ingintahu #seriusnanya #firstbaby #firstmom

1 Balas

Normal sebab baby makin membesar,dan dia menekan abdomen dlman kita,saya pulak due 28/02/2024,now kandungan dah 24 week 4 day