Sakit pinggang

Saya hamil 12 minggu perut bahagian kiri & pinggang rasa sakit normal ke ? #firstmom #firstbaby #ingintahu

4 Balas

Sama cam saya,pinggang dan area perut rasa tak selesa,lagi saya baru 3 bulan kaki dan tangan dah bengkak.Ermmmm.

9mo ago

Hari tu cek hb ok, 11.5 hb saya.Harap oklah bila temujanji nanti

saya pun sakit pinggang n badan jugak🫠 masa 13week . kaki pun sakit , mungkin sbb kerja banyak berjalan

tgh rasa..perut belah kiri kerap denyut..pnggang blkng kiri pn rasa x sedap

9mo ago

Mybe baby tgh bergerak… awal ii akan rsa pergerakan halus jaa… mcm kita xlsesa

normal

9mo ago

oh yeke ok terima kasih☺️