Macamana Cara sebenar bancuh susu

Hi, saya first time mom, nak tanya kalau bancuh susu, kan di kotak ada tulis contohnya 3 senduk 90 ml air, so sy masukkan air 90ml lepastu masukkan susu, skrg sukatan air dalam botol dah berubah sebab sy dah masukkan susu dalam botol tu. dia bukan lg 90ml.. mcmni ke caranya? Atau sy masukkan susu dulu, pastu msukkan air, kacau2, kalau kurang, tambah air sampaila takat 90ml.. Tq moms#bantusharing #firstbaby #firsttimemom

1 Balas

salah bancuhan tu. 1st masukkan susu, lpastu masukkan air 90ml. x cukup air masukkan air sampai jd 90ml.