ada yang familiar tak hmmmm

saya first time mom, baru je bersalin nak masuk 3 bulan yang lepas, tapi sampai sekarang, saya masih lgi rasa trauma utk bersama dengan suami sbb setiap kali cuba utk bersama, masuk tak habis lagi tapi sy dh boleh rasa tegangnya bekas jahit saya.. walaupun, bekas jahit dah bercantum kulit.. kadang tu, saya rasa serbasalah sbb suami ajak try lagi, tapi saya tolak and just buat ringan2 je.. saya jadi trauma sbb sampai sekarang masih lagi terngiang2 cara dorang jahit 🥹 saya sendiri tak tahu nak buat apa hmm.. #advicepls

1 Balas

awak cuba lah pakai pelincir pulak. saya pun rasa perit rasanya sebab kering so bila pakai baru jadi ok

5mo ago

okay thank you:)