sakit contraction tu macam mana ya

saya first mom, so taktahu sakit tu sakit apa. yg perut mengeras tu dah biasa dah, leh kata everyday. cuma lately ni, ada rasa sakit bahagian vagina tu. malam kelmarin rasa kekadang. tapi malam ni mmg bebetul sakit la area bawah ni diikuti dengan sakit pinggang yang teramat. rasa nak soh husband mengurut je. tapi takde keluar air ketuban atau darah ke apa. sakit vagina tu apa ya? #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

kalau sy, sy describe sakit contraction tu mcm sakit senggugut yang melampau. akan sakit sampai ke pinggang. sakit yang kerap. tapi biasanya org akan ke hospital bila dah turun tanda macam blood show atau pecah ketuban.

5mo ago

kann? disebabkn takde turun pape, yg saya tak ke hospital

Sy pn sis rasa skit dekat bahagian vagina Tpi due date 23/2

5mo ago

kita sama la cuma due 22/2, beza sehari je