Berat badan turun

Hi, saya first mom. Now saya dekat 1st trimester and baru nak masuk 7w. Sometimes ada juga morning sickness tapi tak kerap. Lately ni je saya kerap muntah lepas makan. And baru2 ni saya ada try untuk timbang berat badan, saya tahu mungkin takkan ada penambahan lagi since baby 7w pun masih belum ada berat kan. Tapi bila timbang, berat saya turun dalam 3kg dengan semudah itu je. Ada tak mummy yang ada pengalaman yang sama? Pleasee share normal ke? #firstmom

1 Balas

saya pun turun 3kg masa first trimester. masuk 2nd trimester baru berat naik semula sikit sikit

2mo ago

dalam kes saya masa turun berat tu saya pergi scan dan dr cakap baby takde masalah. saya selamat beranak dah pun dan baby sihat je alhamdulillah