tumbuh gigi

hi! saya first mom. nak tanya, ada sesiapa tahu macamana kita nak tahu anak kita dah start nak tumbuh gigi? anak saya dah 4bulan. sekarang dia kerap masukkan tangan dalam mulut. banyak keluar air liur. lepas tu apa saja barang yang dia pegang semua dia nak mengigit. tu tanda nyaa ke? #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #firstmom

1 Balas

Sama la dgn bby sy.. Mungkin gusi dah mula nak rasa gatal2.. Or mungkin itu cara mereka bertenang..