First mom

Saya first mom jdi sya nk tanya cam mn nk kenal jantin sma ada girl or boy ? sbb sy jenis yg makeup dan nmpak berseri ade setengah orng ckap yg jantina ank kemungkinan girl sbb klau boy kita tk terurus ? #pleasehelp #firstbaby #firstmom #ingintahu #bantusharing

17 Balas

nak tau laki ke prempuan kne scan sis. xsemestinya ibu suke makeup tu akn dpt baby girl. ade je kwn sye suke makeup tp dpt baby boy.

Takde kaitan sis. Rajin makeup ke tak tu sbb hormone. Jantina ni 50-50. Tunggu 5 bulan pi scan tau la laki ke pompuan

Sy first preg muntah2 truk, gegirl. Now pn muntah2 jg, but boy. Smua simptom pregnant sy sma je even gender brbeza

nak tahu kene scan lah..apesal nak tahu perwatakan ibu bole tahu jantina pulak..semua tu mitos

pergi buat gender scan..itu je.. pembawakkan budak ni x ada kaitan dgn gender..

Kena pergi scan awak.

Xde kaitan