Kebas dan lenguh tangan

Hi, saya first mom to be and currently 33 weeks. Since masuk 3rd trimester ni kerap kebas dan lenguh kedua belah tangan jari.Esp tgn kanan. Dah follow up dgn doktor katanya sbb posisi tidor. Cuma lately makin kebas dan lenguh cth tengah makan ttiba jadi kebas tangan. Any petua, tips or suplement ke?#ingintahu #bantujawab

1 Balas

Samaaa. Boleh tahan yaa sakit diaa. Nak gosok gigi, pegang phone pun sakit 🥲 Sy tanya doc, doc bgtau normal, akan hilang lepas bersalin nanti. Takde ubat, just genggam² tangan camtu jaa 🤧

3w ago

Aah betul. Kalau banyak guna tangan mmg kebas betul. Kalau rest kan tangan ok lah sikit. Tapi tu lah possible lah tak guna tangan kan 🥹