Due 3/4 tapi masih tiada tanda

Saya due 3/4 tpi skrg pn masih tkde rasa sakit apa2 setakat sakit perut biasa2 je 😭 mcm mna ea biasa ke tu . Tapi masa 17/3 first time rasa perut ngeras n sakit bahagian bawah . G hosp chek 1cm . Tpi lepastu sampai skrg takde rasa sakit pula . Macam2 da buat , senaman , berjalan , bersama smua dah tapi takde apa2 tanda lagi 😭🤣#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

3 Balas

Due sy 10/4..dah mula sakit2 dan perut mengeras.. Tp tkde pun turun tnda mcm lendir or darah.. Semoga kita semua dipermudah segala urusan.. Aamiinn..

Sy due 4/4 pun xda tanda apa” lagi .skrng dh 38w doktor kata klu dh nak 40w masih xda tanda serah diri

Saya due 4/4 pun belum ada tanda tanda lagi. Sakit pun tkde rasa jugakk.

1y ago

Alamak sis kita sama . Nurse ke doc ade bg tau pape ke