selera makan

saya duduk rumah dengan mentua, bila duduk sini tak lalu nak makan, tapi bila balik rumah mak sehari dua selera makan tu naik, macam2 la saya makan bila duduk sana. tapi bila balik sini masuk dapur pun saya tanak😅 now baru 11 week #firstbaby

3 Balas

sama dgn saya. masakan mentua saya tak boleh jamah langsung, bau pun tak boleh. tapi masakan mak berselera sangat, siap boleh tolong mak masak sekali. kdg tuh bwk balik masakan mak pergi rumah mentua. nasib la mentua paham. skrg baru 10weeks tapi alahan ya Allah tak larat🥲

samalah kita sis, saya duduk rumah mentua nasi sesuap dua je macam dipaksa tapi rumah mak sendiri kemain makan sampai bertambah2 😂 kadang saya sanggup drive balik rumah mak sendiri sebab nak makan masakan mak saya je, nasiblah rumah dekat.

Eh kenapa kita Sama ni😂