Ini darah spotting atau haid??

Saya dh lewat period 3 hri...saya tgh berpuasa..pastu tghri td lepas blik beli brg niaga,saya ke tandas,keluar tnds lap2 petpet terus ade darah nie...tpi yg nie jer yg keluar,leps tu xdak dh... Saya pernh buat upt hri pertma dan kedua still -ve ... Boleh sesiapa share pengalmn yg pernh jd mcm saya..lepas tgok darah nie terus kepala jd pening dan mual...#ttc7tahun#ingintahu #firstbabymybe

Ini darah spotting atau haid??
1 Balas

Kalau darah dh berhenti. Nanti cuba test upt lagi after seminggu delay.

1y ago

darah keluaq time saya lap tu ja..pastu xdak dh...tgok esk lusa mcm mna...klu dh xdak nnt leps seminggu saya cek