Mucus pIug

Saya dh 38w 2d harini dh 3x sakit perut + pinggang tiba2 masa kencing ada keluar lendir mcm kekuningan sikit… ni tanda2 nak bersalin ke? Saya nk pergi hospital ke tak payah lagi? Tunggu sakit yg kerap2 baru pergi ke mcm mana? #pleasehelp #firstmom

Mucus pIug
2 Balas

sy pon ada keluar lendir mcm ni, tpi keluar sikit ii... sy bru nk masuk 36 minggu 😅 perut mngeras, kontraksi palsu ada je skjp ii , sy jdi confius... lendir yg kluar tu mucus plug ke keputihan

tanda nak bersalin tu sis. boleh pergi hospital untuk check.