Bagaimana / pendapat

Saya dh 38 week menunggu hari sahaja akan tetapi harini baby tidak bergerak dari jam 9 pagi sehingga jam 3:36 petang . Perut mengeras je , tapi takde tanda ii nak bersalin dan takde pun rasa sakit sgt cuma sakit pinggang sikit ja . Perlu ke saya ke hospital ? # firstmom

2 Balas

Dalam masa 2 jam kalau tak gerak pon dah risau ni lagi 6 jam. Kalau bab bab macam ni better terus pergi hospital.

Bby takde gerak dari 9am - 3pm? Itu bahaya tau tak?. Pi LR bgtau misi