Hari keberapa patut test upt

saya delay period 7hari , simptom ada macam demam on off , kerap sakit kepala , keluar spotting 1weeks sebelom period , masa delay period 4hari saya ada buat upt tapi 1 line , saya takot nak buat hari ketujuh macam harini takot bagi harapan 2 line tapi sebenarnya 1 line 😂 hari keberapa patut saya buat upt ? saya kerja retail kadang terlupa angkat berat , kadang lasak tak kena masa 😂kalau pregnant week berapa cek boleh naik 2 line ? bila boleh sahkan saya pregnant ? kalau ikot apps esok , 18/9 5weeks 1day

3 Balas

saya cek upt dpt 2 line masa delay 7 hari. kalau nk lebih confirm, tggu delay 14 hari. masa tu dah terang sgt kalau btl pregnant.

12mo ago

wahh yeke ni pagi tadi cek masih 1 line sebab harini kalau ikotkan delay 8hari tapi takpelah esok pagi check klinik swasta kenapa delay , mungkin hormon hcg kurang , Insha Allah kalau betul rezeki saya pasti ada , awak jaga kandungan awak elokelok yee , semoga selamat hingga bersalin