Contraction

😂 saya dari semalam petang plus minus jam 5:40pm da start rasa macam sengugut. Tapi still boleh tahan lagi, sampai2 rumah da siap mandi makan semua tunggu husband balik kerja, sakit tu da x rasa la selama tu, then jam 9 lebih malam tu kita pergi rumah mak cik sebab anak die kawin 9/12 ni so saja jengah2, jalan2, lepas tu rasa balik macam sengugut menarik2 🤣🤣, sampai tengah malam tadi, so decide dengan husband balik rumah amek barang2 then terus balik kampong, dalam perjalan tu still on off sakit cuma masih boleh tahan la, sampai kampung jam 1 nak dekat jam 2 pagi, tapi boleh la tidur malam tadi, so ni bangun die rasa balik, tepuk2, baby masih gerak, kejap lagi kite serah diri je la, sebab risau jugak dari malam tadi rasa sengugut 🤣. Baby betul nak keluar awal ni. Esok genap 38 minggu. Doa kan saya semua. Semoga dipermudahkan semua urusan.#firstmom

2 Balas

semoga dipermudahkan segala urusan bersalin sis🫶🏻

5mo ago

Belum sis tu hari doctor suruh balik dulu, ni hari ni warded air ketuban low, esok plan kene induce. Doa kan saya ye

esk pn sy genap 38w tp xde tanda2 ape lg ni 😅

5mo ago

aamiin2.. tenkiu sis ..