Scan baby.

Saya dapat tahu pregnant bila dah masuk weeks 5. Kalau saya nk tunggu sampai weeks 8 baru pergi scan, boleh ke? Ada masalah apa2 tak kalau lambat pergi scan? #Myfirstbaby

2 Balas

Better pergi 10 mggu terus. Pergi tk kecewa dpt dgr heartbeat. Smlm sy pergi. Sy baru 6w tp kantung kosong. Nnt nk kena dtg lg scan lg sekali. Sy decide nk pergi 10w mcm tu. Supaya blh buat NT scan terus

2y ago

InshaaAllah. Aamiin. Awak pun, moga dipermudahkan semua urusan dan baby kita dapat membesar dengan sihat n baik2 sj. 🤲

mmg kne tgu 8w bru scan. 5w xnmpk apa lgi.

2y ago

Ouhh. okay2..Tq ye 😊