Pergerakkan baby

Saya dan 21w tapi belum rasa baby bergerak lagi , normal ke? Ibu² semua berapa bulan baru rasa baby bergerak?

10 Balas

1st baby ke? doktor ada bgtau sy aritu 1st baby kdg2 lambat. sy 21 weeks dh rasa tp tak obvious. dia rasa mcm ada org tickle2 dari dalam tp halus je.

baby saya aktif start 18w skrg 24w lagi aktif masa scan doktor kata baby tersangat aktif hahahah cuba bercakap dan suluh lampu

Sy 16 week dah rasa gerakan baby tapi masa tu slow je.. sekarang 24w lagi aktif. Semoga baby kita semua membesar dengan sihat🤲

saya 21w mmg baby gerak dh aktif sngat . first baby . mybe ikut atas org ada yg cepat ada yg lambat🥰

saya 18w dah rasa,first baby,sis try baring relax sambil tu Cuba usap2 perut,ckp2 dgn dia.

saya 22w bru dpt rsa td slow je...rsa mcm bby trsedut...kick tp xbrp kuat...

normal, maybe awak ada rasa tapi taktau tuh rasa baby or tak ke kan.

sy 24 weeks n first baby .. xrasa lg pergerakan baby 😅

Saya 18w dah rasa. First baby..

16 week dah rasa