Tak sengaja himpit perut belah kanan

Saya dah masuk 24 minggu. Tadi saya tak perhati kaki saya masa saya membongkok nak ambil barang jatuh. Pinggang belah kanan saya da bunyi. Risau hati saya fikir keadaan baby.. Nak tanya pendapat mommies sekalian sebab saya ni baru nak jadi first mom. Risau hati saya..

2 Balas

Thanks atas pendapatnya.. saya rasa okay saja. mungkin bunyi tulang lain kot.. bby saya aktif saja.. mohon tidak ada benda buruk berlaku. 27/9 masuk 28 minggu nanti tarikh saya psgi scan baby..

cuba sis try scan