Cara gugur kan

Hi, saya dah kawen masuk 6 tahun. Cuma kali ni pregnant yg ke3 sya x blh terima. Sbb keadaan kesihatan saya buat kn saya takut untuk pregn. Saya hari ni dah hari ke 5 tak period lgi. Cek negative.. Kalau preg jgk blh tau tak cara untuk gugur kn? #SeriusTanya #bantujawab #bantusharing #ingintahu

2 Balas

minta nasihat dokter. jgn minta nasihat netizen.

kenapa nak gugurkan?

3mo ago

sbb mental saya asik fikir mati ja. ada org saya mcm ada gerd anxiety. baru jadi bln lpas. sya pn pelik sepatutnya sya happy tapi kali ni tak lepastu jadi takut