Assalamualaikum momies2

Saya dah brsalin dua bulan lebih . klu bersama dgn suami dah ok ker? Masih rasa takut and trauma . #ingintahu #firstmom

1 Balas

klu masih takut dan trauma blh slow talk dgn suami. komunikasi tu penting..tmbh kita baru nk sihat. Sy pun after 5mth baru berani, tu pun dh pkai perancang.

1y ago

for me kan. selagi sy tak ready, sy akn slow talk dgn husband. 2 bln tu baru sgt hbis pantang..mcm sy even dh pkai perancang pun, husband still kena pkai protection juga. taknak ambil risiko sbb sy czer.