pertanyaan

hi! saya dah bersalin secara czer hampir 3minggu. bole saya tahu kalau kita nak baring tu memang secara telentang sahaja je ke? bole ke kalau kita nak bersila ke? sebab kadang lenguh bila baring tegak je kaki tu 😂😂 lepas tu macamana kita nak tahu yang kita punya luka tu dah fully okay? saya first baby nie #firsttimemom #bantusharing #firstmom #firstbaby

1 Balas

kalau org dulu mmg tak bagi bersila or duduk entah apa2x sbb takut kan tapi saya bersila/mengiring juga tambah duk myusu anak. 😅 . bab luka ni hat dlm yg amik masa lama n kena jaga, kalau luar kejap je.