jahitan lepas bersalin

saya dah bersalin 20 haribulan ni. saya bersalin normal. saya nk tnya ibu ii blh ke sapu jahitan lepas bersalin tu guna mnyk gamat? saya tk sure la#pleasehelp #firstmom #ingintahu

15 Balas

better jangan..jumpa doc,mntk dia prescibe gel yg percepatkan luka bercantum..sy penah pakai tp lupa nama..

2y ago

solcoseryl gel 10% ...boleh mntk doc advice dulu..sy pki mmg cepat baik..

ikt pada masing2.. sy pun pernah sapu minyak gamat.. alhmdulillah okey tempat luka..

sy dlu xsapu ap2 pon n luka cpt baik..

Minyak gamat.Cepat baik😀👍🏻

boleh..