ingin tahu puncanya 😔

saya dah 9week , tapi kenapa jadi mcm ni sapa tahu .. saya jadi kat tempt kerja dn sya bekerja bediri 12jm .. adakah ni normal ??? tapi dah scan & 9hb ni sya nk kena p KK .. saya rasa takut bila jadi mcm ni 😩😩 #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

ingin tahu puncanya 😔
8 Balas

Salam sis. Pergilah emergency jangan tunggu 9hb. Bleeding awal trimester memang tak normal lagi-lagi sis banyak berdiri. Tak boleh request duduk ke kat tempat kerja. Semoga baik-baik saja.

Berdiri terlalu lama bagi org preggy memang patut di elakkan.Dan masa awal trimister ni kandungan mesti di jaga betul betul dan kena banyak bed rest.

alhamdulillah kandung saya selamat kini dah 16 weeks 🥰🤲🏻🤲🏻 doa kn saya & baby semuanya baik2 saja aminnn..

10mo ago

alhamdulillah. jaga diri tau jgn penat sgt.

Bahaya sis berdiri terlalu lama. Sis kerja apa? Sepatutnya kena duduk

banyakkan rehat awak, kalau rasa risau sangat pergi la kecemasan check.

pergi emergency terus sis. semoga dipermudah segala urusan

sy bleeding mcm ni lah. dlm 4,5 minggu tp esoknya gugur

bahaya tuuu.. kne bykkan duduk n rehat..