Bleeding + mulut itik

Saya dah 8w5d pregnant, malam semalam keluar lendir berdarah dari faraj. Terus ke hospital check, doc masukkan mulut itik. Boleh tahan rasanya. Doc kata lubang rahim tertutup tapi ada sedikit luar tu berdarah. Tapi Alhamdulillah baby semua okay. Doc suruh monitor dulu. Ada tak ibu ibu yang ada kes macam ni? Baby okay tak? Tadi test upt positif dua line tapi line samar. #firstmom #ingintahu #pleasehelp

3 Balas

tu mungkin lebihan darah haid atau luka di dinding rahim..sy pernah alaminya kandungan yg pertama