Perut kecik

Saya dah 7 bulan. Tapi kenapa perut saya kecik? Saya tengok orang lain perut besar, muka chubby. Saya pulak nampak macam biasa je. #firsttimemom

19 Balas

oke sis...muke tk kembang...sye da 6 bulan semua kembang hidung jgn ckp la naik bengkak merah...terjumpe manusia yg asik tegur hal hidung boleh jdi stress

Bersyukur la sis.. i baru balik kg rasa nak cili je mulut org org yg tegur besarnya hidung buruknya muka besarnya perut eh sekati akula aku yg mengandung

saya da nak masuk 8 bulan tapi peyut pun masih kecik.. mungkin sebb saya badan besar.. tapi xpa.. yg penting kita semua sihat².. 😘😘

Wah, bersyukur lah sis tak berapa nak nampak perubahan waktu hamil. As long as baby sihat and baik-baik dalam kandungan kira okay lah tu.

it's okay kalau perut kecik, yg penting baby n mommy sihat . tiap kali scan berat baby ikut week .

anak sulung ke ? normal tu , atau awak mmg badan kecik. tkkisah la perut nmpk atau tak , jnji baby awak besar dgn sihat

sama lah perut kecik usia 7 buln msuk 8.janji baby siht dan selmt dilahirkan.. pedulikan orang kata..

sama lah sy pun . diaorg ckp sy mcm xpregy . perut xnmpk . anak kedua 😅😅

saya pon dah 7 bulan perut kecik je .. baby dh 1kg .. janji baby sihat🥰