Sembelit berdarah dan perut jadi tak selesa.

saya dah 3x berak tapi keluar darah merah sbb luka 😩 tadi berjalan2 dgn anak2 lepas tu perut jadi tak selesa. bawah perut jadi sakit2. adakah effect bila kita sembelit perut jd tak selesa. 1st time pregnnt kena sembelit waktu mengandung, selalu kena masa lepas bersalin dalam pantang. #pleasehelp

3 Balas

awal makan buah naga..sy pun mcm awak mula2 lepas mkn buah naga..alhamdulilah berak dah lawas dan x sembelit

try mkn buah naga utk sembelit dan pastikan amik air yg secukupnya

minum air suam cukup