Risau belum ada tanda2 melahirkan

Saya dah 39minggu tapi masih belum ada tanda nak bersalin.. org ckp nmpk baby masih kat atas.. tp lately malam2 perut mengeras cuma xsakit.. baby pun gerak2 cuma lambat..due sy 28/3/23.. kwn sy yg sama due pun dh selamat bersalin semua minggu lepas.. ada x mummy yg mcm sy?#seriusnanya

1 Balas

banyakkan berjalan; window shopping kat mall pun okay, exercise untuk cepatkan bukaan, kerapkan bersama dengan suami. pujuk baby keluar ikut tarikh.