Takde tanda

Saya dah 39minggu 6hari.. tapi still takde tanda2 nak beranak ..wlaupun doc da seluk tetap x sakit2.. hihii... Mmg tunggu serah dri kat hospital je ni.. due 16/3 tapi baby active dlm prut tak nak kluar.. #firstmom #firstbaby

3 Balas

sama la sis, sy due 17/3 , tanda tkde lagi kecuali sakit area bawah perut tu je, bby pun aktif je ni🥹, esok baru appointment jumpa nurse.

1y ago

kita sakit tulang pelvis je.. sakit smua takde.. mmg redha jela serah dri.. hahahaha

sama la due kita sis, doc suh serah diri 21/3 kalau baby tknak keluar jgk. semoga kita semua dipermudahkan urusan 🤲

1y ago

samelah wak.. tarikh serah dri 21/3 juga.. smoga kita dpermudahkan urusan ye... maybe baby nak kluar malam ramadhan.. hihiii

Banyakkan berjalan, buat squad InshaAllah Moga dipermudahkan

1y ago

buat smua dah.. ttap sama.. heee .. doc kata rahim tebal...