PERUT MENGERAS 38 MINGGU

saya dah 38 minggu harini. perut keep mengeras dalam sehari dua. braxton hicks pun memang rasa sepanjang harini dari pagi semalam sampai sekarang. gerakan masih normal tapi tak seaktif dulu.... tapi takda tanda2 lain kecuali sakit belakang & pelvis. patut ke pergi hospital terus 😭 tapi saya HKL nanti tunggu lama tahu2 kena balik je..... help!!! #firstmom #bantu

1 Balas

kalau gerakkan slow tuh better p la sis check, sbb ikut pengalaman saya mcm tuh la, anak saya kick slow, tiba air ketuban pun makin drop even takda air keluar & then check ctg mmg tak cun, kena czer hari tuh juga. gpun awak da 38w, da bole bersalin kan. at least kita tau condition anak.