Gusi bengkak+bernanah & tangan kiri naik biji2 gatal

Saya dah 37weeks4days, ada effect apa2 tak dekat baby saya takot infection atau apa2 gusi saya bernanah teruk tangan kiri pulak naik biji2 kecil & gatal tanda2 bersalin takda sangat kecuali keluar mucus plug, cirit birit, baby kerap mengeras waktu malam. #firstmom

2 Balas

Dah pergi klinik? Kena rawat satu2. Pergi klinik gigi untuk masalah gigi, part naik biji2 kecil/gatal/cirit boleh inform doktor masa antenatal checkup.

4w ago

Nurse memang begitu sebab tu bukan bidang mereka. Kena inform yang awak nak jumpa doktor. Kalau awak rasa lambat sangat, boleh ke klinik swasta.