Masuk wad

Saya dah 37 week , cukup2 pgi tadi ada keluar lendir dgn darah sikit . Mak metua terus suruh pergi hospital , smpai hospital xdak bukaan lagi . Tpi check jantung baby sat normal sat slow sikit . Sebelum ni dah pernah baby kurang aktif jugak . Nk tanya doktor akn paksa bersalin ka nnti ? #seriusnanya #firstbaby #firstmom #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

Tgk keadaan juga. Dia akan pantau sllu. Kalau jantung baby x ok, czer biasanya sbb kalau induce akan beri tekanan pada baby

1y ago

belum , smlm masuk ubat dua kali , contraction tak berenti , mcm 10 7 kali mngeras , doktor kata ubat tak sesuai dgn badan , bukaan takdak punn . harini nk masuk belon pun xboleh sbb bukaan takdak . xtauu la nk buat ap pulak