Braxton Hicks

Saya dah 33 minggu, tapi langsung tak pernah rasa contruction atau sakit sakit lagi. Normal ke ye ibu ibu ? Saya takut tak ada persediaan je nak hadap sakit tu nanti 😣🥺 #firstmom #firstbaby #ingintahu

2 Balas

bestnya saya anak ketiga ni dari 6bulan dah sakit sakit. sama skrg dah 33minggu. tapi nangis hari hari sakit belakang, sakit bawah perut, sakit celah kangkang hm 😭 rasa macam tk larat betul dah nak bawak. semoga bertahan lagi 3minggu sbb saya kena bersalin awal. gdm on ubat.

1y ago

aaaa semoga dipermudahkan segala urusan mama! 🥺❤️ sending virtual hugs 🤗

ikut badan masing2 sis... nnt klau masuk 35 weeks dh blh rasa... mungkin blh lmbt lgi..mana tahu hehehe.. bukan semua ibu preggy wajib ada braxton hicks.......