Takrasa gerakan baby

Saya dah 21 minggu tp msh tak rasa pergerakan baby. Ke mmg akan lmbt rasa? Bila scan kemain yer aktif baby. Aduhh risauuuu #AnakSulung

4 Balas

anak sulung mmg akn rase lmbt sikit..lgpon 1st time kn, kdg dia gerak tp kte xtahu itu bby yg gerak..tiap org beza pengalaman dia,awk enjoy je.. xlama lg rasalah tu

1y ago

G tca kk. Misi dok tanyaa ada rasa belum 😂 next tca dah 25 minggu. Harap dpt rasa laa sebelum tca date. Thankyou sis

saya dari 18minggu duk tunggu gerakan baby.. Alhamdulillah 20minggu baru rasa betul2..bila dh mula Rasa, asyik gerak je baby..😍

Sya rasa masa masok 18w mula mula ingtkn angin , tapi lepas mkn strawberry dngn coklat tiba2 rasa kuat gerakkan tu😂

Mungkin setiap org tak sama sis , saya 18 minggu aktif sangat , malam2 asyik tendang je , makan lambat pun tendang 😂

1y ago

Betol sis, kdang mengiring pon rasa kena tendang😂 kalau lepas mkn lagi rasa gerakkn tu