Sangkut keputihan

Saya dah 19minggu hamil . Baru ni check sangkut keputihan.. Ada solution tak macam mana nak kurangkan. Hari tu dah makan antibiotic tapi makin tinggi kadar keputihan tu #firstmom #ingintahu #firstbaby #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

4 Balas

Saya minum air putih sahaja everyday untuk hilangkan LEU tu. Haritu saya ada tgk video orang buat sitz bath (boleh search Fatimah Sitz bath) and pagi ni saya try sebab gatal gatal semalam and ada keputihan. Lepas buat dalam 10 minutes, terus rasa okay and sekarang pun tak gatal gatal dah.

Hi sis. Sy pun rimas dgn vagina discharge ni. B4 pregnant i consume VOFINA to help with my vaginal discharge(it works). This happened during my pregnancy as well and i seek for my dr consultation, she said it’s safe to consume. Maybe you can try.

Maaf tanya, macam mana tahu sangkut yaa? Kita bgtahu doc ada keputihan or dpt detect dpd urine?

9mo ago

detect dekat urine . mcm saya leu naik smpai +3 terus doc buat swab sebab nak tahu bacteria apa yg jdi punca

Stop makan manis, makan yogurt asli

9mo ago

itu la jenuh nak telan 😅