hi momies semua...

Saya dah 15weeks pregnancy.... kalau waktu buang air kecil ada lendir coklat tapi x terang coklatnya...adakah itu normal? Ada momies yg pernah alami x? please share...tq

1 Tanggapan

Saya sendiri tak pernah tapi kawan saya pernah. Dia terus gi jumpa doktor dan check

5y ago

Owh...tq respon sis... Risau jgk sebenarnya kalau dibiarkan...dah pegi tadi jumpa doc n check... Alhamdulillah, baby baik2 je...doc ckp kena byk rehat