Folic acid

Saya dah 15 weeks boleh dah ke stop makan folic#bantusharing acid or terus consume sampai baby keluar ?

4 Balas

sy 3months dh benti. nurse ckp kalau makan pon tk function dh kt baby. dia bgi sy makan zinconfer, tpi tekak tk leh telan. so sy tukar maltofer yg coklat tu. still tk leh telan😂

3w ago

yup. sy nk mintk nurse tu folic acid lg sbb dh abis.. tpi dia kata tk payah lgi dh. dia gntikn ubt lain pula

Ikut nasihat doktor. Saya consume sampai 6 minggu pertama lepas bersalin.

teruskn