12 week pregnant

Hi saya dah 12 week pregnant, normal ke? perut saya taknampak kekadang confuse pregnant ke tak ni 😂 pastu mula overthinking, rasa mcam nak scan setiap hari jee.. tinggi saya 156cm, berat 40kg #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

3 Balas

sye pon 12w jgk..ank keempat insyaallah..perut xnmpk jgk..dri ank ptme kdua ktiga xnmpk jgk..time 8 9 bln bru nmpk perut🤭alhamdullilah smua bslin normal sihat😊mmg perut jenis kecik..normal je sis..

10mo ago

insyaallah...aminnn

Normal sis, ad stg org perut dy nampak, ad stgh org 4bulan bru strr ad baby bump…. Mcm saya 3bulan dah nmpk sikit baby bump….

10mo ago

Nasib baik laa, bukan apa saya overthinking kekadang 😂 thank youu! Semoga dipermudahkan urusan nanti ☺️☺️

Sy pregnant masuk 2 kali pun perut xnmpk apa2 waktu ni. xde apa2 tu.

10mo ago

Alhamdulillah, overthinking sikit sebab 1st pregnancy 😅 thank you sis ☺️☺️ may Allah swt ease in anything you do ☺️☺️