Mengantuk tapi kerja

Saya dah 11 minggu. Tapi minggu ni baru saya rasa mengantuk sangat setiap masa tapi kena kerja. Ada cadangan tak nak bagi hilang mengantuk? Nak minum kopi tapi tak boleh 😬 #firstmom

5 Balas

sis pun cpt mngantuk padahal blm bt kerja apa2,dh lps mndi ddk layan ank main mcm nk lelap mata.🤦🏼‍♀️

Sy klu mengantuk sgt sy lelap sekejap 10 min. Lpstu sambung buat keje. Alhamdulillah colleagues semua memahami.

Sama sis. Saya dari awl pregnant smpai sekarang. Tgh duduk buat kerja pon boleh tertidur 🥲🥲🥲

normal sis, sme laa... enjoy your journey, kwn2 skerja fhm tu...

boleh minum kopi 200 mg sehari je.

11mo ago

kalau mengantuk , jadi sedikit jalan2 lepas tu sambung keje