Tak berak

Saya dah 10 hari lepas czer. Harini dah masuk 2 hari saya tak berak. Okay ke ye?

4 Balas

kalau awak jenis jarang berak ,okay je kot. mcm saya dulu hari2x berak, tapi lepas bersalin taktau kenapa jadi susah nak berak, sampai sembelit. so kalau awak tak okay, kerap minum air masak, amik ubat titis ke bontot tuh n makan ubat ke.

Saya balik dari hospital terus beli Lactul kat farmasi, balik tu makan malam senang membuang, lega 😅

rasanya normal je kot.. saya haritu normal tapi amik masa sampai 2 minggu jugak baru boleh berak 😂