Persediaan second baby

Hi saya currently 19 weeks pregnant second baby. Due date pertengahan may tahun depan. Nak tanya berkenaan barang2 baby contoh macam tuam baby dgn herba uncang berpantang tu kan kalau saya beli awal dalam bulan ni by the time bulan 5 tu akan hilang/pudar ke bau herba tu? Sbb saya ni borderline hypertension risau pulakkk kalau ter bersalin awal. Kalau barang mandi baby pulak kalau beli bulk (eg 3 pack) risau dpt expiry date awal pulak. Ke ok je? #secondbaby

1 Balas

tuam bby sy pkai ank sulung punya. smpai skrg dh setahun lebih masih elok lg

5mo ago

Tq sissss