Katak dalam rumah

Saya cuma nak minta pendapat dan nasihat. Petang tadi katak masuk rumah, saya sorang kat rumah sebab husband kerja. Saya menjerit tkingat dunia dalam masa yang sama saya halau katak tu keluar dengan pancut air paip. Masa tu saya takut sangat dan risau keadaan baby. Ada apa2 ke effect kt baby? Dan baby ok ok je ke? #SeriusTanya #firstmom #bantujawab #ingintahu #bantusharing

3 Balas

saya pukul lipan sampai mati sis. haritu balik kampung husb, lepas mandi masa tgh lap tubuh entah datang dari mana lipan naik ke peha. nasib baik masa tu mandi dengan anak buah. anak buah cakap ehh binatang apa tu kat peha. haa gelabah tak tentu pasal

insyaAllah xde pe sis..selalu beringat dn beristighfar.mcm sy aritu masa dlm kete..anak kera berlari lintas jln..x dan nk break..kete blakang ada..dan terlanggar mati.benda bkn sengaja dan istighfar bnyk2.cuma kita jgn anaiya binatang

tak ada kaitan sis. karut je kepercayaan macam tu. kalau tak pregnant pun mmg tak boleh suka2 hati nak bunuh atau aniaya binatang, bukan bila pregnant je.