Fm milk utk 8m

Hi. Saya bru nk introduce fm due to breastmilk makin kurang. Before this guna dutch baby, byk kali try dia taknak. So now try s26. Dah try byk kali jugak pun dia taknak. Dia pernah minum sekali 4oz and takde tanda2 allergic. Tapi lepastu terus tak ak. Saya nk tanya, kalau mcmni better tukar susu lain ke proceed cuba bg je sampai dia nak?#bantusharing #ingintahu

4 Balas

ank sy reject s26 last2 mnum susu murah alhamdulilah serasi.. susu lactogen

boleh try frisolac tin biru

Boleh try Morinaga bf-1

enfalac pun sedap 🤭