Baby tendang atau apa ?

Saya bru 24w first mom dan takthu rasa tendangan baby tu mcm mne . Tapi perut selalu gerak ii mcmtu kdg ada masa smpai nk terkencing . Tu baby tendang ke mcm mne ? #ingintahu #pleasehelp

3 Balas

baby tendang bila nk tidur mesti lgi kuat tendang sampai terkencing sekejao terkencing

10mo ago

pernah rasa skli je , bru nk lelapkan mata ttibe dia kick n rasa nk terkencing . tu paling kuat la kick 😂 selalu dia main kt perut je . tergerak ii perut