Perut mengeras

Saya bru 15weeks+.second pregnancy.first gugur.so xde pngalaman lg.tgk post yg lain ckp pasal perut mengeras.nak tanyala, perut mengeras tu macammana ya rasa?kat perut yg mengeras ke atau bawah perut tu yg mngeras🤭sbb sy rasa prut sy dr dlu asyik keras je kenyang ke lapar ke keras je , terutama lepas mkn mmg keras .rasanya trlebih mkn kot😂😂so boleh share perut mngeras tu rasa mcm mana ,kt bhgian mana.konfius duk trfikir2😅😅#ingintahu

1 Balas

nanti kalau tiba2 mengeras awak boleh tahu sndiri ..dia mcm dalam prut tba2 je tegang .