Perut mengeras

Saya bru 15weeks+.second pregnancy.first gugur.so xde pngalaman lg.tgk post yg lain ckp pasal perut mengeras.nak tanyala, perut mengeras tu macammana ya rasa?kat perut yg mengeras ke atau bawah perut tu yg mngeras?sbb sy rasa prut sy dr dlu asyik keras je kenyang ke lapar ke keras je , terutama lepas mkn mmg keras .rasanya trlebih mkn kot??so boleh share perut mngeras tu rasa mcm mana ,kt bhgian mana.konfius duk trfikir2??#ingintahu

1 Balas

nanti kalau tiba2 mengeras awak boleh tahu sndiri ..dia mcm dalam prut tba2 je tegang .