Minum susu

Saya bru 10w. Haritu saya memaksa minum susu. Tp skg ni bila fikir nak minum susu je pun nak muntah, baru fikir nak minum. Belum minum. Korang minum susu pun memaksa utk minum jgk ke? Ke ada yg tk minum awal trimester? Hmmmm #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

sy pun teringin nk minum susu. setakat ni mampu minum soya vsoy. lepas ni nk cuba susu ar rayyan. review tgok OK utk alahan, gdm n hb. Dr sy xrecommend minum susu yg klinik promote, sbb byk kes baby besar n susu tu tinggi gula. so, kena check kandungan gula sebelum beli susu. tpi tu lah. kembang tekak pk pasal susu.

saya kurang minum susu kalau susu tepung. kalau susu kotak saya okay . saya terpaksa minum yang tepung sebab ingat susu biasa takde folik. rupanya susu HL samada susu coklat atau susu biasa tetap ada folik. tapi jenama HL je la yang ada

1y ago

Thanks awak!

Sya pun mcm sis sblum ni tda msalah mnum susu start mcm 8 week gtu mual mnum susu ..bru trkenang mau mnum susu pun sdh mau muntahh